Onderhoud

Urban Tree planten

Onderhoud aan de bomen

Door een juiste samenstelling van beplanting is Urban Tree is een relatief onderhoudsvriendelijke vorm van stadsgroen. Uiteraard moeten de planten wel worden verzorgd en gesnoeid. Voor een optimaal resultaat kunnen wij zorgen voor onderhoud waarmee de boomeigenaar volledig wordt ontzorgd en uiteraard ook garantie krijgt op de planten.

Planten water geven

Wat moet er gebeuren?

  • Water geven

Een urbantree heeft relatief weinig watergiften nodig. Omdat de bloembakken een groot formaat hebben kan er veel water in een keer worden gegeven. In de droogste periodes van het jaar is een maximale watergift van 3x per maand vereist. in maanden zonder extreme droogte 1 a 2 x per maand

  • Opbinden en snoeien

In de eerste drie jaar na aanplant is bij de grootste maten opbinen noodzakelijk. Na drie jaar kunnen de planten zelf hun weg naar boven vinden aan de eerder gevormde stengels. Na 6 à 7 jaar zal de eerste snoeibeurt noodzakelijk zijn. Dit verschild per Urban Tree.

Is een Urban Tree geschikt voor uw locatie?

Als u wilt weten of de Urban Tree ook in uw gemeente mogelijk is en wat er aan onderhoud nodig is, neem dan gerust contact op. Het is ook mogelijk om een Urban Tree te bezichtigen. kom gerust eens kijken naar de proefopstelling op eigen locatie.

@urbantree

Heeft u al gebruik gemaakt van de Urban Tree tool?

Met deze tool kunt u precies zien hoe uw UrbanTree eruit komt te zien. Hierdoor kunnen we uw (aan)vragen beter beantwoorden.

Naar de tool of neem contact op.